tiistai 3. heinäkuuta 2012

One Night To Be Confused

Minä tuola hei.


En ole lisännyt uutta tekstiä anteeksiantamattoman pitkään aikaan, mutta hei, olenhan minäkin vain unohtavainen ihminen. 


Tässä on ollut vähän kaikkea ja niistä ei kaikesta jaksa edes kirjoittaakaan. Oli Haku Päällä ja Prövääns (Provinssirock) ja Juhannus ja Hämeenkyrön mökkireissu opiston kameleiden kanssa ja kaikkea muuta yhtä hassunhauskaa. Ja koko ajan menossa kun samalla koko ajan laiskottelen ja lojun ympäri huoneita. Vaikeaa, mutta helppo toteuttaa. Vai mitensenytoli.


Olen iloinen. Aloitetaan siitä. Olen iloinen enkä ole käynyt psykologikäynneillä enää pariin vuoteen, ja kaikki on pään sisällä melkolailla koossa. Tänään sain kuitenkin herätä puhelimeni soitantaan kun tuli puhelu Seinäjoen nuorisopsykalta. "Teillä on vielä lähete tänne auki". Jaa. Olenhan ajatellut jo kauemman aikaa että voisin mennä uusille käynneille vain mielenkiinnosta tutkailemaan onko pääni sisällä minkälaista nykypäivinä. Painotan siis että olen iloinen ja onnellinen. Joten mitään ongelmaa ei siis ole minkä johdosta menisin, ihan vain.... päivittääkseni. Niin sen kai voisi sanoa. 




Puoliunessa olen kuitenkin paviaani. Vastasin vain "Viime käynnistä on jo ikuisuus". Genius. "Laitetaanko uusia tapaamisia?" kysyy vanhan mummelin kuuloinen täti puhelinlangan Seinäjoella sijaitsevasta päästä. "Ei, sulkekaa se lähete vaan". Olenpas viisas. Sinne meni siis mahdollisuus päivittää pääkoppani tila. Noh, se nyt olisi ollut muutenkin sellainen muutenvaan-tapaus, joten no can do.


En ole kirjoitellut mitään uniani tai tarinoitani ylös pitkiin aikoihin, josta siis johtuu myös sivublogini päivittämättömyys(?). En sen kummemmin ole piirrellytkään, vaikka aina tuleekin kamala hinku piirtää kun selailen Erikan luonnosvihkosia. Erika on kamalan taitava piirtämään ja olen ihan varma että siitä tulee vielä jonakin päivänä jotakin. Aivan taatusti tulee.


Olisinpa hyvä tekemään "kynsitaidetta". Nuo olisi aika suloiset.


Tähän päätän nyt sillä elokuva kutsuu ja en keksi kirjoitettavaa. Juon iloisesti jekkupatterin loppuun ja nam nam. Kiitos. Hei.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti