sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Face To Face With The Man Who Sold The World



Heipä hei laiskuuden maailmasta.

Okei, en ole kirjoittanut sitten kesäloman. Ei ole muistanut ja ei ehkä innostusta niin löydy kun ei kukaan oikein kerran luekaan tätä.

Eilen tultiin Oulusta. Oli jotenkin helvetin hieno viikonloppu, kun kerrankin oli juomatta jos paria saunajuomaa ei lasketa. Mietin lauantaiaamuna että mikä kumman tunne mulla on, semmonen lämpönen ja pullantuoksunen olotila. Tajusin hetken päästä että se oli se joulutunne, se kun kaikki on niin seesteistä ja hyvää. En meinannu aluksi tunnistaa sitä tunnetta, koska ei sellaista ole mulla ollut edes silloin jouluisin moniin vuosiin. Mutta lauantaiaamuna mä olin hiton onnellinen ja olisin voinut jäädä siihen iäisyydeksi. 


Taijan ja Samulin asunto on niin mukava. Ne verhot on jotain rakkautta. Oli ihana herätä aamulla siihen kun rakas kuorsaa vieressä ja 3v Leo päästää suustaan lentäviä lauseita siitä sun tästä. Paras viikonloppu aikoihin. Kerrankin ei tullut juotua kun merikarhu eikä tarvinnut huolehtia siitä, että Teemu pysyy hengissä. Sai olla rentona ja nauttia.

P.S. jos ootte koskaan Oulussa päin, niin suosittelen yhtä intialaisravintolaa lämmöllä! Ei muuten löydy tuollaista palvelua ihan joka nurkan takaa!

1 kommentti: